Muay Thai İl seçmeleri yapıldı

2015 Muay Thai federasyonunun faaliyet programında yer alan Muay Thai Türkiye Şampiyonası öncesi 31 ocak-1 şubat tarihlerinde Muay Thai gençler-büyükler bay-bayan İzmir il seçmesi yapıldı. Kınık'tan da on bir sporcu katıldı. Bunlardan ...

Özgürses Gazetesi
11:35 -
Abone ol
Muay Thai İl seçmeleri yapıldı

2015 Muay Thai federasyonunun faaliyet programında yer alan Muay Thai Türkiye Şampiyonası öncesi 31 ocak-1 şubat tarihlerinde Muay Thai gençler-büyükler bay-bayan İzmir il seçmesi yapıldı.

Kınık’tan da on bir sporcu katıldı. Bunlardan farklı yaş ve kilolarda Büşra Çelen birinci, Zehra cihan birinci, Mürüvvet Gökmen birinci, Zehra Binici birinci, Nefise Hilal Boncuk ikinci olmuşlardır. Erkeklerde farklı yaş ve kilolar da, Gencer Bıyıklı ikinci, Mehmet Kaya birinci, Ahmet Akbaş birinci olmuşlardır.

Yine farklı yaş ve kilolarda Emre Yılmaz ile Yasemin Taştan elendiler. Birinci ve ikinci olanlar 27-28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılacak olan Muay Thai Ege Bölge Şampiyonası seçmelerine katılacaktır. Bodrum’da birinci ve ikinci olanlar ise ileriki bir tarihte yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasına katılacaklar.

31 Ocak-1 Şubat’ta gerçekleştirilen Muay Thai il seçmelerinde Kınık İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakem Ahmet Ordu ile Poyracık Ceza İnfaz Kurumu memuru Aykut Darılmaz da hakem olarak görev aldılar.