Aliağa Final’den, Deniz Ticaret Odası üyelerine özel indirim

  İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi ve Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi arasında indirim protokolü imzalandı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım ile Özel Al...

Özgürses Gazetesi
03:49 -
Abone ol
Aliağa Final’den, Deniz Ticaret Odası üyelerine özel indirim

 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi ve Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi arasında indirim protokolü imzalandı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım ile Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serdar Eskin’in imzaladığı protokol ile İMEAK Deniz Ticaret Odası üyelerine Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesine yaptıracakları yeni kayıtlar için güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 15 oranında indirim uygulanacak.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım’a teşekkür eden Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Eskin: “ 40. onur yılını yaşayan Final Eğitim Kurumları ‘Önce eğitim önce insan’ düsturuyla öğrencilerine kaliteli hizmet vermeyi kendine ilke edinmiştir. İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi gibi bölge için önemli bir kurumla sözleşme yapmak bizi çok mutlu etti. Yapmış olduğumuz protokol kapsamında odanın üyelerine, Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi’nin eğitim kalitesinden uygun fiyatlara yararlanma imkânı sağlamış olduk.” diye konuştu.