PERSONEL TAKİP SİSTEMLERİ

Personel Takip Sistemleri, firmalarda, şirketlerde, fabrikalarda, ofislerde,belediyelerde, hastanelerde ve birçok alanda personelin giriş çıkış saatlerini kapsamlı ve ayrıntılı olarak kayıt altında tutan,raporlayan,çalışma saatlerine,yemek...

Özgürses Gazetesi
11:14 -
Abone ol
PERSONEL TAKİP SİSTEMLERİ

Personel Takip Sistemleri, firmalarda, şirketlerde, fabrikalarda, ofislerde,belediyelerde, hastanelerde ve birçok alanda personelin giriş çıkış saatlerini kapsamlı ve ayrıntılı olarak kayıt altında tutan,raporlayan,çalışma saatlerine,yemek molalarına,fazla mesailere,tatillere, ücretli ve ücretsiz izinlere göre puantaj hesaplamasını sağlayan,bordro ayarlayabilen Personel Devam Kontrol Sistemi (PDKS)Yazılım çözümlerinin tümüdür.

Personel Kontrol Sistemi birçok sektörde kullanılabilmektedir, bu nedenle her biri için ayrı bir yazılım gerekmektedir. PDKS Sistemleri her işletme için kullanım amacına uygun olarak tasarlanmış bir yazılımdan oluşur, küçük büyük ölçekli her işletme sahibi tarafından kendi ekonomisi için zahmetsiz, güvenilir olması sebebi ile tercih edilmektedir.

ÇEŞİTLERİ

Personel Devam Kontrol Sistemleri yazılımı, kurumun talebine ve kullanım amacına göre Turnike Geçiş Sistemlerine yada istenilen alanların giriş ve çıkış kapılarına entegre edilen parmak izi okuyucu, yüz tanıma, kart okuyucu yada şifre okuyucu terminaller kurularak bu şekilde uzak bilgisayarlardan takip ve raporlama analizleri yapabilme imkanı sunar.

 

Personel Takip Sistemlerinde kullanılan entegre terminallere göre PDKS Sistemleri Çeşitleri;

AVANTAJLARI

Bu sistemler iş gücünü yarı yarıya azalttığı gibi daha güvenli bir çalışma ortamı sağlar. Hem kamusal alanda hem de özel sektörde vazgeçilmez yazılımlardan biri olan Personel Takip Sistemi, işlerin düzenli olarak ilerlemesine yardımcı olmaktadır.

Personel Takip Sistemi ile hangi personelinkaçta girip,kaçta çıktığını, mesaiye kalanların raporu, kimlerin erken çıkan ve geç kaldığını,anlık olarak personel maliyetinin ne olduğunu,kişi bazında giriş çıkış raporu,devamsızlık yapanların ve işten ayrılanların raporu,tatil günü çalışanların raporu,genel ve kişisel aylık olarak maaş bordo raporu alarak firmada olan her şey kolaylıkla öğrenilerek işler ve personel kontrol altında tutulabilir.

Bu da hem zamandan tasarruf hem de iş veriminin artmasına yardımcı olur ayrıca kalabalık bir firmalarda mesai ve maaş hesaplamaları oldukça zor ve kimi zaman hatalı olabilir fakat Personel Takip Sistemi ile kısa sürede ve doğru olarak hesaplanır.

Sesli uyarı özelliği de bulunan Personel Sistemleri firma içerisinde birkaç alana konumlandırılabilmektedir. Giriş çıkışa uygun bir yere monte edilmesiyle birlikte herkesin kullanmasını kolaylaştıran bu sistemler kapı geçişleri, üretim alanları, depolar, yemekhane girişleri gibi birçok alanlara ve yetkili bölümlerine ayrı ayrı kullanılır. Bu sayede belirli alanlara belirli personellerin girmesi için ayrı tanımla yapılabilir ve giriş yetkisi olmayan personellerin o alanlara girişi engellenerek o alanın güvenliği sağlanırken aynı zamanda işyerinde düzen ve disiplin sağlanır.

 

Personel Takip Sistemlerinde, Personel Kartlı Geçiş Sistemleri, Parmak İzi Geçiş Sistemleri, Şifreli Geçiş Sistemleri ve Yüz Tanıma Sistemleri ile personellerin birbirleri yerine geçiş gibi işlemleri son bulur, tamamen güvenilir olduğu için personellerin takip işlemleri çok rahat bir şekilde gerçekleşir.

 

Gazi Information Teknoloji Personel Takip Sistemleri en iyi algoritmalarla hizmet verdiği için işgücü kaybınızı minimuma düşürür, personelinizin kontrol ve takibini hatasız bir şekilde yapılmasını sağlar, size sadece bizi ziyaret etmek kalır .