Bergama’da 19 Mayıs Anısına Online Satranç Turnuvası

Bergama Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Türkiye geneli sporcuların katılımıyla online Satranç Turnuvası düzenlenecek. 16-17 Mayıs tarihleri arasında saat 13.00’de 3 kategoride yapı...

Özgürses Gazetesi
09:29 -
Abone ol
Bergama’da 19 Mayıs Anısına Online Satranç Turnuvası

Bergama Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Türkiye geneli sporcuların katılımıyla online Satranç Turnuvası düzenlenecek.

16-17 Mayıs tarihleri arasında saat 13.00’de 3 kategoride yapılacak olan ödüllü online Satranç Turnuvası’na satranç sporuna ilgi duyan herkesi katılmak üzere davet eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Koronavirüs nedeniyle satranç turnuvasını internet üzerinden online olarak düzenliyoruz. Geleceğimizin teminatı yarının büyükleri gençlerimizi ve çocuklarımızın bir zeka oyunu olan satranç sporuna ilgi duymalarını istiyoruz. Belediyemiz bünyesinde kentimizdeki gençlere bu sporu sevdirebilmek için kurslar düzenlemeye Koronavirüs öncesinde devam ediyorduk. İnşallah Koronavirüs illeti geçtikten sonra da devam edeceğiz. Tüm gençlerimize 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı armağanı olarak böyle bir etkinlik düzenlemeyi planladık. Gençlerimiz Web sitemiz üzerinden (www.bergama.bel.tr) etkinlikler bölümünde bulunan müracaat formunu doldurarak turnuvaya katılım yapabilirler” dedi.

TURNUVA KATEGORİLERİ

  1. Türkiye geneli açık kategori
  2. Bergama içi açık kategori
  3. Bergama içi (10 yaş altı)

Turnuva başvuruları www.bergama.bel.tr veya https://forms.gle/MYZzCdkfPXwFY8kF8 adresindeki etkinlik sayfasından online olarak yapılacaktır. Turnuva için ayrıntılı bilgiler online başvuru linki içerisinde yer almaktadır.