CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ÖZCAN DURMAZ MÜJDEYİ VERDİ!

Hafriyat dökümleri nedeniyle kullanılamaz hale gelen Güzelhisar köy grup yolu İzmir Büyük Şehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Hafriyat çekimini gerçekleştiren ağır tonajlı araçların köy grup yollarına verdiği hasar sonrası ne...

Özgürses Gazetesi
02:25 -
Abone ol
CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ÖZCAN DURMAZ MÜJDEYİ VERDİ!

Hafriyat dökümleri nedeniyle kullanılamaz hale gelen Güzelhisar köy grup yolu İzmir Büyük Şehir Belediyesi tarafından yapılıyor.

Hafriyat çekimini gerçekleştiren ağır tonajlı araçların köy grup yollarına verdiği hasar sonrası neredeyse kullanılamaz hale geldi. İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun geçtiğimiz haftalarda köylere gerçekleştirdiği ziyaretlerde en çok kendisine yansıtılan sorunların başında gelmişti. Bunun üzerine yolda inceleme başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarının bu sorununa duyarsız kalmadı ve yollarının yapımını üstlendi.

Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz Sosyal paylaşım ağı Facebook üzerinden bu gün bir mesaj yayınladı.  Aliağa köylerine giden imece köy grup  yoluyla ilgili açıklamada bulunan Durmaz,  mesajında yolların yapılmaya başlandığının müjdesini verdi.

Açıklamanın ardından Özgürses Gazetesi olarak Başkan Durmaz’la yaptığımız görüşmede  yol yapımı ile ilgili şunları ifade etti: “İzmir Büyükşehir Belediyesi gerçekten vatandaşların sorunları önemsiyor ve çözüme ulaştırma yolunda  gereken hassasiyeti gösteriyor.  Yol yapımına başlandı dedim.  Evet; öncelikle yolda incelemeler yapılıyor. Kullanılamaz hale gelen yolda çok çok bozuk olan yerlerin onarımı yapılmakta. Çünkü asfaltlama çalışmalarının yapıla bilmesi için öncelikle doğa şartlarının uygun olması lazım. Hava şartları müsait olduğu an gerçekten olağan üstü bir çalışmayla vatandaşlarımız yollarına kavuşmuş olacaklar.” Dedi.

Yolun yapımını tamamen İzmir Büyük Şehir’in üstlendiğini belirten Durmaz; “yapılacak yolun tamamlanmasından sonra hafriyat kamyonlarının standart dışı kullanımına izin verilmeyecek. Standart dışı kullanımından kaynaklanacak sorunlarda gereken ceza işlem uygulanacaktır.” Dedi.

Haber: Özgür GÜN

Özcan Durmaz’ın, Facebook hesabında yayınladığı O, Mesaj:

DEĞERLİ ALİAĞALI HEMŞERİLERİM….

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ GÜZELHİSAR YOLUNUN YAPIMINA 22 OCAK 2015 PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAMIŞTIR

HAFRİYAT KAMYONLARININ BOZDUĞU GÜZELHİSAR YÖNÜNDEKİ KÖYLERİMİZİN ORTAK YOLUNUN ONARIM VE YENİLEME SORUMLULUĞU; KAYMAKAMLIKLA YAPTIKLARI SÖZLEŞME GEREĞİNCE HAFRİYAT FİRMALARINA AİT OLMASINA RAĞMEN, UZUN ZAMANDIR BU SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMEMEKTEDİRLER.

GÜZERGAHTA BULUNAN 5 KÖYÜMÜZÜN YAŞADIĞI SIKINTILAR NEDENİYLE GİRİŞİMDE BULUNDUK VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZCE YOLUN YAPIMINA BAŞLANMASINI SAĞLADIK.

ALT YAPISI GÜÇLENDİRİLEREK YÜKSEK KALİTEDE BİR YOL YAPILACAK OLUP, BAHAR AYLARINDA SON KAT ASFALTLAMASI YAPILARAK ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAKTIR.

YOLUN YAPIMINI ÜSTLENEREK MAĞDURİYETİMİZİ GİDEREN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE VE BAŞKANIMIZ AZİZ KOCAOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDER, YOLUN HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.