AYDIN ŞİMŞEK MUHTARLAR VE BASINLA BULUŞTU

Aliağa’nın tanınmış simalarından iş insanı Aydın Şimşek Üç ayların başlangıcı münasebetiyle ilçe mahalle muhtarları ve basınıyla düzenlediği yemekte bir araya geldi. Aliağa Tabakçı Restoranda düzenlenen programa tüm mahal...

Özgürses Gazetesi
11:33 -
Abone ol
AYDIN ŞİMŞEK MUHTARLAR VE BASINLA BULUŞTU

Aliağa’nın tanınmış simalarından iş insanı Aydın Şimşek Üç ayların başlangıcı münasebetiyle ilçe mahalle muhtarları ve basınıyla düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Aliağa Tabakçı Restoranda düzenlenen programa tüm mahalle muhtarları, ilçe yerel basını ve ulusal basın temsilcileri de katılım gösterdi. İlginin oldukça yoğun olduğu akşamda davetlerini kırmayarak gelen misafirlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Aydın Şimşek şunları ifade etti: “ Bu güzel akşamda sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Üç aylar; Recep, Şaban, Ramazan ayı içerisinde olan feyizli ve bereketli bir maneviyat mevsimidir. Bu aylar dini duygularımızın yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin doruk noktaya ulaştığı, bir zamandır. Böylesi maneviyatlara dolu bir gecede sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyor, katılımlarınızdan dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Üç Aylarımız hayırlı olsun ”dedi.

Köse:”Aydın Şimşek Aliağa’da bizi yalnız bırakmayan tek adamdır”

Şimşek’in konuşmasının ardından  söz alan Aliağa Muhtarlar Derneği  Başkanı ve Kazımdirik Mahalle Muhtarı Sevil Köse ” Aydın Bey’e böylesi güzel bir program için çok teşekkür ediyorum. Düzenlemiş olduğu bu programdan öte Aydın Şimşek Aliağa’da bizi yalnız bırakmayan tek adamdır. Sürekli bizimle ilgilenir. Gerek yanımıza gelerek gerekse telefonla arayarak bir ihtiyacınız var mı diye sürekli sorar. Özel günlerimizi kesinlikle atlamaz, mutlaka arar. O, sürekli bizim yanımızda. Kısacası Aydın Şimşek’i seviyoruz, her şey için teşekkür ediyoruz” dedi.  Program sohbet eşliğinde devam ederken, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.