Başkan Koştu; “Yol sorununu alt yapı çalışmaları ardından çözeceğiz”

Belediyesi meclis toplantısında konuşan Başkan Koştu; “Yol sorununu alt yapı çalışmaları ardından çözeceğiz” Bergama Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Ekim ...

Özgürses Gazetesi
09:29 -
Abone ol
Başkan Koştu; “Yol sorununu alt yapı çalışmaları ardından çözeceğiz”

Belediyesi meclis toplantısında konuşan Başkan Koştu; “Yol sorununu alt yapı çalışmaları ardından çözeceğiz”

Bergama Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Ekim ayı meclis tutanaklarının okunması ve ibrası ile başlandı. Ardından meclise gelen konular görüşüldü. Meclis açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Burada aldığımız kararların ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN KOŞTU; “YOLLARI ALT YAPI ÇALIŞMALARI ARDINDAN SÜRATLE YAPACAĞIZ”

Meclis toplantısı ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşan Belediye Bakanı Hakan Koştu, Bergama’nın geçmişten gelen birçok sorunu olduğuna, bu sorunların en başında şehir içi yolların geldiğine dikkat çekti. Yollarla ilgili sorunun kökten çözümü için planlama yaptıklarını açıklayan Başkan Koştu, “Yolları yapmak için kaynağımız hazır. Belediye olarak bu konuda çalışmamızı yaptık. Ancak yollara başlamadan önce alt yapı sorunlarının çözümlenmesi gerekiyor. Çünkü yolu yaptıktan sonra tekrar kazılmasını istemiyoruz. Büyükşehir Belediyemizle alt yapı ve yağmur suyu kanalları için, Doğalgaz firması ile doğalgaz döşeme işinin biran önce tamamlanması için görüşmelerimize devam ediyoruz. Farklı kurumlarla birlikte çalışmamız ve koordinasyonu sağlamamız gerekiyor. Bu noktada her kurumun üzerine düşen görevi halkımıza hizmet noktasında yapacağı iyi niyetini taşıyoruz. Bergama’nın yol sorununu kalıcı bir şekilde inşallah bütün kurumlarla birlikte çalışarak çözeceğiz” dedi. Başkan Koştu’nun,  Ankara temasları ile ilgili Belediye Meclisi’ne bilgilendirme yapmasının ardından toplantı sona erdi.