İş arayanlar ve işverenler Bergama’da buluşuyor

İş arayanlarla işverenlerin buluşacağı ‘Kariyer Günleri’ için geri sayım başladı. Bergama Belediyesi, Bergama Ticaret Odası ve İŞKUR işbirliği ile 18 Ekim Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan ‘Kariyer Günleri’ ...

Özgürses Gazetesi
09:57 -
Abone ol
İş arayanlar ve işverenler Bergama’da buluşuyor

İş arayanlarla işverenlerin buluşacağı ‘Kariyer Günleri’ için geri sayım başladı.

Bergama Belediyesi, Bergama Ticaret Odası ve İŞKUR işbirliği ile 18 Ekim Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan ‘Kariyer Günleri’ için protokol imzalandı.
Bergama Ticaret Odası’nda yapılan protokol imza törenine Belediye Başkanı Hakan Koştu, Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak ve İŞKUR Çiğli Şube Müdürü Funda Özsan katıldı. Yapılan protokol kapsamında 18 Ekim Cuma günü saat 10.30’da İşletme girişleri ve standlar kurulacak. Saat 11.00’de Haluk Elbe Toplantı Salonu’nda açılış töreni ardından 11.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda iş arayanların stantları ziyareti başlayacak. İş arayan herkesin bu stantları ziyaret etmesi gerektiğine işaret edilen protokol imza töreninde, işletmelerin aradıkları özellikte işçiye bu program kapsamında kısa sürede ulaşabileceğine, işsizlerinde firma stantlarında işverenlerle bire bir görüşme fırsatı yakalayacağına dikkat çekildi.