ADNAN SAKA, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ´NÜ KUTLADI

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan basın kuruluşlarının, kamuoyunun bilgi alma özgürlüğünün kullanılmasında önemli rol ...

Özgürses Gazetesi
04:11 -
Abone ol
ADNAN SAKA, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ´NÜ KUTLADI

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan basın kuruluşlarının, kamuoyunun bilgi alma özgürlüğünün kullanılmasında önemli rol oynadığına dikkat çekti.

Saka, yayımladığı mesajında, Aliağa’da ve ülkemizin her yerinde haber peşinde koşarak, yaşanan tüm gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirilmesinde önemli görev yapan tüm basın mensuplarının ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’nü kutladı.

Güçlü, etkili ve kaliteli medya organlarının yaptıkları haberlerle kentlerin ekonomik ve sosyo-kültürel alanlarda kalkınması ve tanıtımında önemli roller üstlendiğini ifade eden Saka, “Basın çalışanı arkadaşlarımız da ilçemizin her alanda gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine mesleki imkanları ölçüsünde kamuoyunu bilgilendirerek katkıda bulunmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir özveri ve fedakarlık içerisinde görevlerini yürütmeye çalışan tüm basın mensuplarımıza teşekkür eder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.