KINIK HASAT FESTİVALİ KURTULUŞ ETKİNLİKLERİYLE SONA ERDİ

İzmir'in Kınık ilçesinde bu yıl 3.'ncüsü düzenlenen Hasat Festivali Kınık'ın Düşman işgalinden kurtuluş tarihi olan 13 Eylül 2019 tarihinde düzenlenen kutlama programı  ile son buldu. Kutlamalar ilk olarak Saat 10.00'da Kınık Hüküm...

Özgürses Gazetesi
06:04 -
Abone ol
 KINIK HASAT FESTİVALİ KURTULUŞ ETKİNLİKLERİYLE SONA ERDİ

İzmir’in Kınık ilçesinde bu yıl 3.’ncüsü düzenlenen Hasat Festivali Kınık’ın Düşman işgalinden kurtuluş tarihi olan 13 Eylül 2019 tarihinde düzenlenen kutlama programı  ile son buldu.
Kutlamalar ilk olarak Saat 10.00’da Kınık Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Kınık Kaymakamlığı ve Kınık Belediye Başkanlığı çelenk’inin konulması ile başladı. Kınık Kaymakamı Erol Türkmen,  Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yapmasının ardından Halk Oyunları ve Kılıç Kalkan ekibinin gösterileri ile buradaki program sona erdi. Saat 11.00’da Kınık Belediyesi Sosyal Tesislerinde İlçe Protokolu Şehit ve Gazi aileleriyle kahvaltı etkinliğinin ardından Saat 12.00’de Kınık Maden Şehitleri Parkında 15 Temmuz Resim Sergisi açılışını Kınık Kaymakamı Erol Türkmen,Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer gaziler ile birlikte yaptı. Kutlama programı şehit ve Gaziler için Kınık Merkez Çarşı Camisinde düzenlenen mevlit programı ile son buldu.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada ‘3. Hasat Festivalimizi Kurtuluş etkinlikleri ile sona ermiş bulunmaktadır. İlçemizi ve Ülkemizi düşman işgalinden kurtararak bizlere bu vatanı hediye eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Silah arkadaşlarını ve bu vatan için can veren tüm şehitlerimizi Rahmet Şükran ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Tüm gazilerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum ve daha nice Hasat festivallerinde buluşmak üzere tüm Kınık halkına hayırlı günler diliyorum’ dedi.