ALÄ°AÄžASPOR FK TRANSFERDE HIZ KESMÄ°YOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) iddialı takımlarından AliaÄŸaspor FK, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı siyahlılar transfer çalışmaları kapsamında 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Erkan Gövercin ile anlaÅŸma saÄŸladÄ...

Özgürses Gazetesi
03:13 -
Abone ol
ALÄ°AÄžASPOR FK TRANSFERDE HIZ KESMÄ°YOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) iddialı takımlarından Aliağaspor FK, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı siyahlılar transfer çalışmaları kapsamında 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Erkan Gövercin ile anlaşma sağladı.

Şampiyonluk hedefi ile yola koyulan Aliağaspor FK, transferlerine bir yenisini daha ekledi ve yetenekli orta saha oyuncusu Erkan Gövercin’i renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Bornova Yeşilova forması ile mücadele eden oyuncu 2019-2020 sezonunda Aliağaspor FK’nın başarısı için ter dökecek.

Futbola İzmir Büyükşehir Belediyespor’da başlayan genç yetenek, 6 sezon mavi beyazlı ekipte forma giydi. Daha sonra Göztepe’ye transfer olan Erkan Gövercin U21, Akademi ve Elit Liglerinde 78 resmi karşılaşmada forma giydi. BAL Liginde ise 26 maçta 3 gol kaydetmeyi başardı.

Aliağaspor FK, Erkan Gövercin’in yanı sıra geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan orta saha oyuncusu Arda Saltan ve sağ bek Yunushan Memişoğlu ile de yeniden anlaştı.