Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı Muhtarla buluştu

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı  kongre sonrası çalışmalarını hızlandırdı Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kerim Taşçı ve A...

Özgürses Gazetesi
01:47 -
Abone ol
Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı Muhtarla buluştu

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı  kongre sonrası çalışmalarını hızlandırdı

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kerim Taşçı ve AR-GE’den sorumlu başkan yardımcısı Hayrullah Genç  akşam yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı kongrenin ardından Başkan Yaşar Akbulut’la  yoluna devam ederken, yeni yönetimde yer alan Ekonomiden sorumlu  Aydın Şimşek, Yerel Yönetimler sorumlusu Kerim Taşçı ve Ar-Ge’den sorumlu Hayrullah Genç  mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların sorunlarını ve isteklerini  dinledi.

Muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya gelen parti yöneticilerine aktarılan sorunların başında Bütün şehir Yasasıyla Belediyeye geçen köy malları ve bu malların içinde bulunan hisseli malların akıbeti ve hala köylerin belediyeye bağlanmasına  rağmen köylülerin tarlaya ulaşacak yollarının olmaması en çok konuşulan konular arasındaydı.

Amacımız vatandaşımıza hizmet Etmek

Köy malları konusunu meclise taşıyacaklarını belirten Şimşek, konuşmasına şunları ekledi. ” Hafta sonu yaklaşık 6 köyümüzü yönetimde bulunan arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Burada da en çok bize aktarılan konular arasında tarla yolları sıkıntısı ve belediyelere geçen köy malları oldu. Zeytin toplamak için köylünün gideceği yolu bile bulunmuyor. Bunu bizde gördük. Yolunda gitmeyen ve çözüme kavuşmayan her işi gündeme getirmek en kısa zamanda çözümlendirmek bizim görevimiz.  Kısacası milletimize hizmet etmek için bu görevlerde bulunuyoruz” dedi.

Sorunların kısa sürede çözümlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Aydın Şimşek gece boyunca muhtarlarla sohbet etti.