BERGAMA RAMAZAN İLE ŞENLENDİ

Bergama, Ramazan Ayı’nı yine dopdolu geçiriyor. Geleneksel hale gelen Bergama Belediyesi Ramazan Şenlikleri, zengin içeriğiyle her akşam Bergamalılara keyifli anlar yaşatıyor. Bergama Belediyesi Kleopatra Güzellik Ilıcası Tesisleri’nde Ra...

Özgürses Gazetesi
12:31 -
Abone ol
BERGAMA RAMAZAN İLE ŞENLENDİ

Bergama, Ramazan Ayı’nı yine dopdolu geçiriyor. Geleneksel hale gelen Bergama Belediyesi Ramazan Şenlikleri, zengin içeriğiyle her akşam Bergamalılara keyifli anlar yaşatıyor. Bergama Belediyesi Kleopatra Güzellik Ilıcası Tesisleri’nde Ramazan boyunca düzenlenecek etkinliklerde orta oyunları, meddah gösterileri, Hacivat ve Karagöz gösterileri ve doğaçlama performanslar izleyenlere güzel bir Ramazan akşamı yaşatıyor.

Ramazan Şenliklerinin geleneksel değerlerin tanınması açısından önemli olduğunu belirten Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “ Ramazan Ayı dostluğun, kardeşliğin, bereketin ve huzurun ayıdır. Ramazan akşamlarımızın güzel geçmesi için düzenlediğimiz şenliklerimizle hem büyüklerimiz hem de çocuklarımız renkli zamanlar geçirirken geleneksel değerlerimizi de hatırlayıp öğrenmiş oluyorlar. Tüm hemşerilerimin Ramazan Ayı’nı tekrardan kutluyor ve ücretsiz olan şenliklerimize davet ediyorum” dedi.