BAŞKAN ŞAHİN YENİ YILI AFACANLARLA KUTLADI

Menemen Belediyesi Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifi Afacan Özel Anaokulu’nun minik öğrencileri,  “2015’e Merhaba Partisi” ile gönüllerince eğlendi. Minik öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde düzenlediği yeni yıl par...

Özgürses Gazetesi
05:30 -
Abone ol
BAŞKAN ŞAHİN YENİ YILI AFACANLARLA KUTLADI

Menemen Belediyesi Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifi Afacan Özel Anaokulu’nun minik öğrencileri,  “2015’e Merhaba Partisi” ile gönüllerince eğlendi.

Minik öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde düzenlediği yeni yıl partisine eşi Nurdan Şahin ile birlikte katılan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; çocuklarla birlikte yeni yıl pastası kesti. Çocuklar ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yeni yıl dileyen Başkan Tahir Şahin, “Savaş olmayan, barış dolu yıllar diliyoruz. Her şey çocuklarımız için” dedi.

Menemen Belediyesi Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifi Afacan Özel Anaokulu’nun 70 öğrencisi, “2015’e Merhaba Partisi’nde dans edip şarkılar söyledi. Animasyon gösterileriyle eğlenen çocuklar, yeni yıla büyük bir mutlulukla “merhaba” dedi.

Başkan Şahin Ailesi’nin Yeni Yılını Kutladı

2014 yılının son iş gününde “Ailem” dediği Menemen Belediyesi çalışanlarını da işyerlerinde ziyaret eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Belediye’nin işçi ve memur çalışanlarının yeni yıllarını kutladı, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmeleri dileklerini iletti.