BERGAMA TEK YÜREK OLDU

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınında polis ekiplerine gerçekleştirilen hain saldırı sonrası Bergama Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulunuldu. Ziyarete Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, AK Parti İlçe ...

Özgürses Gazetesi
05:07 -
Abone ol
BERGAMA TEK YÜREK OLDU

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınında polis ekiplerine gerçekleştirilen hain saldırı sonrası Bergama Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarete Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Koştu, CHP İlçe Başkanı Ayşe Şimşek, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Engin ile birlikte Bergama İlçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi ve Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Dinçer katıldı.

Bergama Emniyet Müdürlüğü’ne vekâleten bakan Kınık Emniyet Müdürü Ahmet Ordu’ya yapılan başsağlığı ziyaretinin ardından, emniyetteki diğer birimlerde görev yapan polislere de başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

ORTAK METİN İLE TERÖR LANETLENDİ

Ayrıca ziyaret sonrası Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Koştu, CHP İlçe Başkanı Ayşe Şimşek ve MHP İlçe Başkanı Hüseyin Engin imzalı yazılı basın açıklaması yapıldı.

Yazılı yapılan açıklamada; “10 Aralık akşamı İstanbul’da gerçekleştirilen hain terör saldırısı, ülkemizin güvenliği ve bölünmez bütünlüğü için görev yapan Emniyet birimlerini hedef almıştır. Ne yazık ki çok sayıda polisimizi ve sivil yurttaşlarımızı bu hain saldırıda şehit verdik. Başta Emniyet Teşkilatımız olmak üzere, şehit düşen tüm polis ve sivil yurttaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Nereden gelirse gelsin terörün her türlüsü “insanlık suçu”dur. Eli kanlı terör örgütlerini, onların işbirlikçilerini ve arkasındaki karanlık güçleri lanetliyoruz. Ülkemiz yıllardır mücadele ettiği terör belasından, tüm vatandaşlarımızın birlik-beraberlik ve teröre karşı tek yürek mücadele kararlılığı ile kurtulacaktır. Terör karşısındaki dayanışmamızı kamuoyu ile paylaşır bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Tüm ulusumuzun başı sağolsun” denildi.