AYDIN ŞİMŞEK’TEN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Geçtiğimiz gün İstanbul, Beşiktaş’ta meydana gelen polise yönelik bombalı terör saldırısının ardından, Aliağalı iş adamı ve Ak Parti Aliağa İlçe yönetim kurulu üyesi  Aydın Şimşek,  taziyelerini bildirmek üzere Aliağa İlç...

Özgürses Gazetesi
04:30 -
Abone ol
AYDIN ŞİMŞEK’TEN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Geçtiğimiz gün İstanbul, Beşiktaş’ta meydana gelen polise yönelik bombalı terör saldırısının ardından, Aliağalı iş adamı ve Ak Parti Aliağa İlçe yönetim kurulu üyesi  Aydın Şimşek,  taziyelerini bildirmek üzere Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Aydın Şimşek ziyareti sırasında şunları dile getirdi: “Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen bu terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza  Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. En temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan, bu eylemi şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Milletimizden bu hassas dönemde her türlü tahrik edici eyleme karşı sağduyu ve itidal ile yaklaşmasını temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.