ALİAĞA 3.BRİÇ TURNUVASI SONA ERDİ  

Aliağa Briç Spor Kulübü tarafından düzenlenen Kırmızı Master Point ödüllü Aliağa 3. Briç turnuvası sona erdi. Aliağa Belediyesi Sahil Bandı Çok Amaçlı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye’nin dört bir tarafı...

Özgürses Gazetesi
04:14 -
Abone ol
ALİAĞA 3.BRİÇ TURNUVASI SONA ERDİ   

Aliağa Briç Spor Kulübü tarafından düzenlenen Kırmızı Master Point ödüllü Aliağa 3. Briç turnuvası sona erdi.

Aliağa Belediyesi Sahil Bandı Çok Amaçlı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye’nin dört bir tarafından gelen briç tutkunları katıldı. Aliağa Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı turnuvada 34 masada 80 çift mücadele etti. Türkiye Briç Federasyonu’nun gözetiminde iki seans halinde ve açık ikili sistemi ile oynanan turnuva yaklaşık 6 saat sürdü.

Zekanın ve stratejinin yarıştığı turnuvanın sonucunda, Bayanlarda; Tuğyal Dural-Arife Ayfer çifti birinci, Senyörlerde; Hamit Şehmuz Çetin-Ali İhsan Çalıkuş, Karışıklarda; Simten Yavuz-Cemal Posacı birinci oldu. Genel Klasmanda ise; Yiğit Öztosun-Zeki Uçum çifti birinci, Seher Orman-Cafer Ağlamaz çifti ikinci, Mehmet Esat Özdemir-Ercan Barut çifti üçüncü, Yıldırım Kaçar-Ahmet Keçek çifti dördüncü oldu. Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt’un elinden aldı.

Aliağa Briç Turnuvasının bu yıl üçüncüsü düzenlediklerini belirten Aliağa Briç Spor Kulübü Başkanı Şeref Dinçel,  “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Aliağa Belediyesi’nin katkılarıyla turnuvamızı gerçekleştirdik. Bu turnuva sayesinde farklı il ve ilçelerden bir çok briç severi Aliağa’da misafir ettik. Kırmızı Master Pointli turnuvamızda katılımcıların göstereceği başarı onların Türkiye sıralamasındaki yerlerini de etkileyeceği için kıran kırana bir turnuva oldu. Turnuvamızın düzenlenmesinde bizlere destek olan Aliağa Belediyesi’ne ve diğer sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.