KARŞIYAKA ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel olarak verilen Çevre Ödülleri, Mavişehir Tay Park’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, eşi Zehra Akpınar, kızı Deniz Akpınar, CHP İlçe Başkanı Ali ...

Özgürses Gazetesi
11:52 -
Abone ol
KARŞIYAKA ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel olarak verilen Çevre Ödülleri, Mavişehir Tay Park’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, eşi Zehra Akpınar, kızı Deniz Akpınar, CHP İlçe Başkanı Ali Karaege, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

MİNİK ÖĞRENCİLER GÖSTERİ SUNDU

Renkli görüntülere sahne olan ödül töreni; minik öğrencilerin okuduğu Çevre Andı ile başladı. Nezahat Ertan Anaokulu öğrencilerinin, atık malzemelerden yapılan kıyafetlerle hazırladığı defile ise alkış topladı. Karşıyaka Anaokulu öğrencilerinin dans gösterisi ile Miyase İnceer İlkokulu öğrencilerinin mini konseri de konuklara keyifli dakikalar yaşattı.  Tören alanında açılan stantlarda da çevre dostu poşetler dağıtıldı.

 

SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Çevreye zarar vermek, doğayı katletmek ve doğal dokuyu zedelemek, son yıllarda karşımıza çıkan en hayati sorundur. Kaynaklarımızı hoyratça kullanıp tüketmek, ne yazık ki geri dönülemez yaralar açmakta ve gelecek kuşaklar da bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Çevre ile ilgili çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Çok yakında, alternatif enerji kaynaklarımızdan birini daha devreye sokacağız. Sizlere de önemli sorumluluklar düşüyor. Çevre konusunda alacağınız bireysel ve basit tedbirlerin, geleceğe ışık tutacağını biliyoruz” dedi.

 

KİMLER ÖDÜL ALDI?

Kişi Kategorisi 1’ncisi: Cenan Esmer

Devlet Okulları Kategorisi 1’ncisi: Menemen Miyase İnceer İlkokulu ve Ortaokulu

Özel Okullar Kategorisi 1’ncisi: Ekin Koleji