GEMİSANDER’DEN İMEAK DTO ALİAĞA’YA ZİYARET

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) yönetimi, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesini ziyaret etti. Gemi geri dönüşüm ve denizcilik sektöründe yaşanan gelişmeler ziyaretin gündemini oluşturdu. İMEAK Deniz Ticaret...

Özgürses Gazetesi
05:47 -
Abone ol
GEMİSANDER’DEN İMEAK DTO ALİAĞA’YA ZİYARET

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) yönetimi, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesini ziyaret etti. Gemi geri dönüşüm ve denizcilik sektöründe yaşanan gelişmeler ziyaretin gündemini oluşturdu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi yönetimi geçtiğimiz günlerde GEMİSANDER’e destek ziyaretinde bulunmuş, basına birliktelik mesajı vermişlerdi. GEMİSANDER yönetimi bu kez İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’ne hem iade ziyaret hem de gemi geri dönüşüm ve denizcilik sektöründe yaşanan gelişmeler konusunda karşılıklı görüş sağladı.

Önal “Gemi söküm sektörü çok ciddi bir müessese”

Gemi söküm ve denizcilik sektörünün bölgede, Aliağa da gelişmesi ve sorunlarını çözmek adına Deniz Ticaret Odası ile birlikte hareket edip, ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyleyen GEMİSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal “Özellikle son zamanlarda gemi söküm tesisleri, aslı olmayan ve hiçbir şekilde gerçeği yansıtmayan haberler ile gündemden düşmüyor. Bu da üzerimizde büyük bir baskıya sebep oluyor. Sektör olarak bu yaklaşımlardan duymuş olduğumuz rahatsızlığı sizlerle birlikte basın aracılığıyla kamuoyunda gündeme getirmiştik.  Gemi söküm sektörü çok ciddi bir müessese. Aliağa’mıza ve ülkemize katkısı açıkça ortada. Dünya da sayılı bir sektör ve bunu en iyi şekilde kurallarına uygun olarak yapanlarda bizleriz. Ben tekrar geçtiğimiz günkü ziyaretlerinden ve bugün göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Oda Başkanımız Sayın Adem Şimşek ve yönetimine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Şimşek “Ülkemiz ve Aliağa’mız için çok önemli ve ciddi bir sektör”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek “GEMİSANDER yönetimini Odamızda ağırlamak bizleri onurlandırdı. Geçtiğimiz haftalarda derneğimizi ziyaretimizde Kamil Başkanında söylediği gibi son zamanlarda gemi söküm tesisleri üzerinde haksız bir baskı var. Ülkemiz ve Aliağa’mız için çok önemli ve ciddi bir sektör. Buradan binlerce kişi bizler başta olmak üzere evimize ekmek götürüyoruz. Bizler Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi olarak gemi söküm sektörümüzün yanındayız. Bugünkü ziyaretlerinden dolayı dernek Başkanımız Kamil Önal ve yönetimine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaret günün anısına İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek’in, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal’a hediye takdimi ile son buldu.

Haber: Özgür GÜN /ÖZGÜR SES GAZETESİ