Çiğli Sivil Toplum Platformu üyeleri Başkan Soyer’i ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli Sivil Toplum Platformu üyelerini ağırladı. Başkan Soyer, “Sizlere hizmet etmek için varız. Taleplerinizi yerine getirmek boynumuzun borcu” dedi. Çiğli Sivil Toplum Platformu Dön...

Özgürses Gazetesi
12:41 -
Abone ol
Çiğli Sivil Toplum Platformu üyeleri Başkan Soyer’i ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli Sivil Toplum Platformu üyelerini ağırladı. Başkan Soyer, “Sizlere hizmet etmek için varız. Taleplerinizi yerine getirmek boynumuzun borcu” dedi.

Çiğli Sivil Toplum Platformu Dönem Sözcüsü Mahmut Polat ve platform üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Görüşmede, ilçenin sorunları görüşüldü, çözüm önerileri paylaşıldı.
Başkan Tunç Soyer, “Elimizden gelen ne varsa yapacağız. Biz sizlere hizmet etmek için varız ve işimizi çok seviyoruz. Taleplerinizi yerine getirmek boynumuzun borcu. Hiç kuşkunuz olmasın, içiniz rahat olsun. El ele vermeyi başardığımız sürece sorunların üstesinden çok daha kolay geleceğiz” dedi. Çiğli Sivil Toplum Platformu üyeleri ise Başkan Soyer’e verdiği destek için teşekkür etti.