Foça Emniyetinde Devir Teslim Töreni

Foça Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü görevinden terfi alarak AliaÄŸa Ä°lçe Emniyet Müdürü olan Emniyet Müdürü Yasin UÄŸurtaÅŸ görevini Ä°lçe Emniyet Amiri ve Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Gülcan CoÅŸkun’a devretti. AliaÄ...

Özgürses Gazetesi
02:23 -
Abone ol
Foça Emniyetinde Devir Teslim Töreni

Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden terfi alarak Aliağa İlçe Emniyet Müdürü olan Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş görevini İlçe Emniyet Amiri ve Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Gülcan Coşkun’a devretti.

AliaÄŸa’ya atanan Emniyet Müdürü UÄŸurtaÅŸ, CoÅŸkun ile Foça’da kurdukları Bisikletli Trafik ve tamamı kadın polislerden oluÅŸan AsayiÅŸ Timleri ile dikkat çekmiÅŸti. Halkla kurdukları iyi iliÅŸkiler, asayiÅŸ, trafik, kaçak göçmen geçiÅŸleri ve özellikle hırsızlık çetelerinin çökertilmesine yönelik yaptıkları çalışmalarla da dikkat çemen UÄŸurtaÅŸ ve CoÅŸkun, artık komÅŸu iki ilçenin emniyet müdürleri olarak göreve devam edecek.

Foça’nın ilk olarak Kadın emniyet müdürü olan Gülcan CoÅŸkun, 5 yıla yakın bir süredir Ä°lçe Emniyet Amiri ve Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu . CoÅŸkun yaptığı açıklamada “ Foça’yı yakından tanıyorum Foça’nın mutluluÄŸu ve huzuru için çalışmaya devam edeceÄŸim “ dedi.