Hava bugün nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesiminin yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürült...

Özgürses Gazetesi
11:02 -
Abone ol
Hava bugün nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara’nın güneybatısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesiminin yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması beklenen yağışların Muğla il geneli ile İzmir ve Aydın’ın ilçelerinde kuvvetli olması öngörülüyor. Uzmanlar, Batı Akdeniz, Balıkesir’in kuzeyi, Aydın, Denizli, Muğla, Afyon  çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediyor.

METEOROLOJİ’DEN YAĞMUR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3 il için akşam saatlerinde yağış uyarısında bulundu. Yağışların; bugün akşam saatlerinde Muğla ile İzmir ve Aydın’ın ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor. Meteoroloji öğleden sonra yayınladığı uyarıda ise özellikle Muğla’nın Bodrum, Milas, Datça ve Marmaris ilçelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Aliağa için 7 günlük hava durumu: