ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN EĞİTİM ATAĞI

Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası, bünyesinde ikincisini düzenlediği İleri Düzey ...

Özgürses Gazetesi
08:11 -
Abone ol
ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN EĞİTİM ATAĞI

Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası, bünyesinde ikincisini düzenlediği İleri Düzey Excel eğitimi katılımcılar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime Aliağa’daki işyerlerinde halen çalışanlar ile iş arayan gençler katıldı. Katılımcılara, Excel’in kullanımda hız kazandıran kısa yollar, püf noktalar, elektronik tablolama, raporlama ve veri tabanı işlemleri için kullanabilecekleri ileri seviyede bilgiler ve koşullu biçimlendirmeler gibi konuları ile özet tablo oluşturma gibi gelişmiş Excel konuları anlatıldı.

Ertürk “İş hayatında başarılı olmak isteyen herkesi düzenleyeceğimiz eğitimlere bekliyoruz”

Günümüz iş dünyasında Excel’in, yoğun bir şekilde kullanılan vazgeçilmez bir araç haline geldiğini ifade eden Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Excel’in etkin bir şekilde kullanılması firmalarda verimliliğin önemli ölçüde artmasına yardımcı oluyor ve dolaylı olarak maliyetlerin düşmesine de katkıda bulunuyor. İleri Excel kullanıcılarının çalışmalarını daha kısa zamanda ve başarı ile bitirebilmeleri onları iş hayatında ön plana çıkarmaktadır. İşe alımlarda da bu programların kullanılıyor olması iş arayan vatandaşlarımıza avantaj sağlıyor. Bu düşünceden hareketle, gerek üyemiz olan kurumlarda verimliliğin artması, gerekse de gençlerimize nitelik kazandırarak iş bulma şanslarını arttırmak için Oda olarak; iki kere düzenlediğimiz ileri düzey excel eğitimini gelen yoğun talepler üzerine tekrar düzenleyeceğiz. Eğitimlere katılmak isteyen kişilerin, Odamıza başvurmaları gerekmektedir. Kendilerini ve işletmelerini daha üst seviyelere çıkarmak isteyen üyelerimizin ve vatandaşlarımızın bu eğitimlere katılım sağlamaya davet ediyorum” dedi.

Eğitimlere kayıt ve detaylı bilgi için ilgili kişi;

Seçil ŞAHİN

Tel:6164151 dh.5

e-posta: egitim@alto.org.tr