ALİAĞASPOR FK GÜZELTEPE’YE HAZIRLANIYOR

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta son üç haftaya girilirken play off turuna kalmayı garantileyen Aliağaspor FK, 24.haftada Güzeltepe Gençlikspor’a konuk olacak. 3 Mart Cumartesi günü Güzeltepe sahasında oynanacak olan karşılaşma ...

Özgürses Gazetesi
04:28 -
Abone ol
ALİAĞASPOR FK GÜZELTEPE’YE HAZIRLANIYOR

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta son üç haftaya girilirken play off turuna kalmayı garantileyen Aliağaspor FK, 24.haftada Güzeltepe Gençlikspor’a konuk olacak. 3 Mart Cumartesi günü Güzeltepe sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Oynadığı son karşılaşmada sahasında Ceyhan Altınyıldızspor ile 2-2 berabere kalan Aliağaspor, deplasmanda karşılaşacağı Güzeltepe Gençlikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklarını Toki sahasında Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde sürdüren Aliağaspor, günü tek idmanla tamamladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda üç gruba ayrılan oyuncular, beşe iki top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla son buldu. Antrenmana tam kadro katılan sarı siyahlılarda eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Son karşılaşmada hanesine 1 puan yazdıran Aliağaspor 52 puanla ligin zirvesinde bulunuyor. 27 puana sahip Güzeltepe Gençlikspor ise ligin 8.sırasında yer alıyor.

Play off’lara kalmayı garantilediklerini aynı zamanda ligi lider bitirmek istediklerini belirten Aliağaspor Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Güzeltepe Gençlikspor ligin orta sıralarında yer alan güçlü bir takım. Kendi sahalarında iyi oynuyorlar. Deplasmana lider olarak gideceğiz. Her zamanki gibi sahada en iyi oyunumuzu oynayacağız. Güzel bir oyunla evimize üç puanla döneceğiz” dedi.

24.HAFTA PROGRAMI

Deniz Spor – Yamanlar Esen Spor

Güzeltepe Gençlik – Aliağa Futbol A.Ş.

Ceyhan Altınyıldız Spor – Bornova Belediye Spor

Halilbeyli Spor- Zübeyde Hanım Kolejleri Çamdibi Altınok

Foça Belediye Spor – Kınık Belediye Spor

Özçamdibi Spor – Poyracık Bilir Altayspor