Deniz Yıldızım’ın miniklerinden muhteşem final!

Aliağa Özel Deniz Yıldızım Kreş ve Ana Okulu’nun Aliağa Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen yılsonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Miniklerin yılsonu gösterileri izleyenlerden bol alkış topladı. Aliağa Özel De...

Özgürses Gazetesi
02:18 -
Abone ol
Deniz Yıldızım’ın miniklerinden muhteşem final!

Aliağa Özel Deniz Yıldızım Kreş ve Ana Okulu’nun Aliağa Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen yılsonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Miniklerin yılsonu gösterileri izleyenlerden bol alkış topladı.

Aliağa Özel Deniz Yıldızım Kreş ve Ana Okulu tarafından Aliağa Açık Hava Tiyatrosu’nda yılsonu gösterisi düzenlendi. Kreş ve anaokulunda yıl boyunca eğitim gören minikler hünerlerini sergiledi, veliler ve vatandaşlar ise gösterileri beğeniyle izledi. Minikler dans gösterileri ve söyledikleri şarkılarla aileleri ve davetlilere keyifli anlar yaşattı. Aileler çocuklarının muhteşem gösterileri karşısında büyük mutluluk yaşadı. Veliler, çocukları için anlamlı olan bu günü fotoğraf ve video çekerek ölümsüzleştirdi.

Özel Deniz Yıldızım Kreş ve Ana Okulu Kurucusu ve Yöneticisi Yasemin Şahin, yılsonu etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Zamanın nasıl geçtiğini çocuklarımızın gelişmelerinden anlarız. Her dönemleri özeldir, zordur ama güzeldir. Okulun ilk gününden başlayan kaygı ve telaş, bizim güven dolu ellerimizde huzura ve sıcaklığa dönüşüyor. Gelişmeye çırpınan beyinler, değerli ve emektar öğretmenlerimizin ellerinde yön buluyor. Hep beraber çalıştık, emek verdik, öğrendik, öğrettik. Şimdi çocuklarımız bu emeklerini ve hünerlerini en kıymetlileri olan siz anne ve babalara sunmak için sabırsızlıkla bekliyorlar. Gözlerindeki gururu hissediyorum. Gururu ve hüznü de yaşıyorum bu arada içimde. Mezunlarımız kep atarken emeğin gururunu, ayrılırken ise hüznü elbet yaşamalı. İleriki yıllarında güzel başarılar yaşamaları dileğiyle uğurluyorum yavrularımı.” diye konuştu.  Yasemin Şahin, konuşmasının sonunda, okulda görevli öğretmen ve hizmetlilere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.