BAŞKAN SADIK DOĞRUER’DEN, ÖĞRETMENLERE ÖĞRETMENLER EVİ MÜJDESİ!

İzmir'in Kınık ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler gününde Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'den Öğretmenlere Öğretmen Evi müjdesi geldi. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer  ilçede görev yapan öğretmenler ile Kınık Rüya P...

Özgürses Gazetesi
11:42 -
Abone ol
BAŞKAN SADIK DOĞRUER’DEN, ÖĞRETMENLERE ÖĞRETMENLER EVİ MÜJDESİ!

İzmir’in Kınık ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler gününde Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’den Öğretmenlere Öğretmen Evi müjdesi geldi. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer  ilçede görev yapan öğretmenler ile Kınık Rüya Park tesislerinde düzenlenen gecede buluştu. Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün,Kınık Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır,Kınık Jandarma Komutanı Oral Kaymak,Emniyet Müdürü Kenan Akgöllü ile beraber bir araya geldi.
Gecede açılış konuşmasını yapan Kınık Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır ‘Öncelikle başta ulu önderimiz Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle anar,  tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlarım. Bizlerin burada toplanmasına vesile olan ve her zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Dr. Sadık Doğruer’e teşekkür ediyorum’dedi.
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer yaptığı konuşmada ‘Konuşmama başlamadan önce başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmen camiasının Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Sizler bizleri yetiştirdiniz ve gelecek nesilleri yetiştirmekte büyük rol alacaksınız sizlere teşekkür ediyoruz. Bu akşam burada sayın Kaymakamımız ve diğer protokol üyeleri ile birlikte sizinle bir araya geldik. inşallah önümüzdeki yıllarda daha iyi mekanlarda hep birlikte daha nice Öğretmenler günü geçirmeyi dilerim. Sizlere bu akşam burada bir müjde vermek istiyorum. Bir  yıldır yapımına başlanması için çalıştığımız, Kınık Öğretmen evi ihalesi 25 Aralık 2018 tarihinde yapılacak ve yer tesliminin ardından 500 gün sonra içinde 74 yataklı Öğretmen Evi,6 derslikli Halk Eğitim Merkezi,320 Öğrenci kapasiteli Çok Amaçlı Salon,450 kişilik Toplantı Salonunu,Hamam Sauna ve sosyal donatılarının da olduğu toplam 7814 metrekare kapasiteli Kınık Öğretmen evinin tamamlanması ile Öğretmenler gününü daha geniş bir ortamda kutlayacağız. Ben Öğretmen Evi’nin yapımı için büyük emeği olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ, Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum ‘dedi.
Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün yaptığı konuşmada ‘Bizlerin yetişmesinde büyük emeği olan Başta ulu Önder  Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar ebediyete intikal eden Öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anar, tüm öğretmenlerimize sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim. Bu gecenin yapılmasında büyük emeği olan Belediye Başkanımız Sadık Doğruer ve ekibine teşekkür ederim’dedi.
24 Kasım Cumartesi günü Hükumet Konağı önünde Çelenk Koyma töreninin ardından  Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün,Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer,Kınık Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır ile beraber emekli öğretmenleri ziyaret ederek onların öğretmenler gününü kutladı.