EROL GÜNGÖR: “ALİAĞA İÇİN YOLA ÇIKTIK”

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Aliağa Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı ve CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı iş adamı Erol Güngör, ziyaretlerine Sivil Toplum Kuruluşları’yla devam ediyor. Mart 2019 da yapılacak olan yer...

Özgürses Gazetesi
09:56 -
Abone ol
EROL GÜNGÖR: “ALİAĞA İÇİN YOLA ÇIKTIK”

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Aliağa Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı ve CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı iş adamı Erol Güngör, ziyaretlerine Sivil Toplum Kuruluşları’yla devam ediyor.

Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimler için adeta başkan adayı gibi çalışmalarını sürdüren Erol Güngör, muhtar ziyaretlerinin ardından oda ve dernek ziyaretleri ile saha çalışmalarına devam ediyor.

“ALİAĞAMIZIN GELECEK VİZYONUNU ANCAK STK’LAR İLE ÇİZEBİLİRİZ”

Sivil Toplum Kuruluşları(STK) ziyaretlerine odalarla start veren Güngör,”Ortak yönetimden yana duruşumuzla çıktığımız bu yolda sosyal belediyecilik anlayışını tekrar Aliağa’ya getireceğiz. Bu süreçte Aliağa’mızı hem halkımız hem de sivil toplum kuruluşları ile birlikte yöneteceğiz. Aynı masada yer alıp, Aliağa’mızın sorunlarını tek tek tespit edip, problemlerin üstesinden geleceğiz” dedi.

“ALİAĞAMIZ İÇİN VARIZ”

Hemşeri Derneklerine de ziyarette bulunan Güngör, uzun yıllar Aliağa’da yaşadığını belirterek ”Farklı memleketlerden olsak da hepimiz Aliağa’da yaşıyoruz. Aynı ekmeği tüketiyor ve birlikte aynı havayı soluyoruz. Hedefimiz Aliağa’mızı daha iyi yönetmek, daha iyi yerlere getirmek. Aliağa’nın aydınlık yüzü olarak bizler, bunun için buradayız ve Aliağa için varız” dedi.