HALK EĞİTİM KURSİYERİ BAYANLARDAN JANDARMA  KOMUTANLIĞINA MORAL ZİYARETİ 

Kınık  Halk Eğitim Merkezinde keçe aksesuarları, nakış ve giyim kursunda eğitim alan 30 kadın, TSK tarafından Afrin de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonuna destek vermek amacıyla bir şeyler yapalım düşüncesi ile Kınık Jandarma Komut...

Özgürses Gazetesi
09:33 -
Abone ol
HALK EĞİTİM KURSİYERİ BAYANLARDAN JANDARMA  KOMUTANLIĞINA MORAL ZİYARETİ 

Kınık  Halk Eğitim Merkezinde keçe aksesuarları, nakış ve giyim kursunda eğitim alan 30 kadın, TSK tarafından Afrin de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonuna destek vermek amacıyla bir şeyler yapalım düşüncesi ile Kınık Jandarma Komutanlığını ziyaret etme kararı aldılar. Bu kararlarını Kınık Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Sakin ile paylaştılar. Fatih Sakin kursiyerlerin düşüncesi İlçe Kaymakamı Mustafa Ergün ile paylaşınca bu organizasyona Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün’ün eşi Hülya Ergün ve Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in eşi Hülya Doğruer de dahil oldu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Sakin Kaymakam Eşi Hülya Ergün,Belediye Başkanının eşi Hülya Doğruer ve Halk Eğitim kursiyerleriyle beraber 21 Şubat Çarşamba günü   Kınık Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler. Kınık Jandarma Komutanı Oral Kaymak ve eşi Eylem Kaymak ziyaretçileri kapıda karşılarken, kursiyerler Rütbeli ve erler ile tokalaştıktan sonra yemekhaneye geçtiler burada evinde yaptıkları Pasta,Kek,Börek,Sarma ve tatlıları görevli personele servis ettiler.

Kınık Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Sakin yaptığı konuşmada ‘Malumunuz üzere ordumuz Güneydoğu bölgesinde serhat boylarında Yurt içinde ve yurt dışında  ülkemizin güvenliğini sağlamak için askerimiz operasyonlar yapmaktadır ve bu günlerde milletimizin birlik ve beraberliğinin yansıması olarak her yerde bu birlikteliği görüyoruz. Kah cepheye odun taşıyan birini görüyoruz kah cephedeki askerlere eldiven ve şapka örenleri görüyoruz. Bu millet tarihte olduğu gibi bu günde birlik ve beraberliğini herkese göstererek karşısına çıkacak her türlü gücü yenecek kuvvette olduğunu göstermiştir. Bu dün Erzurum’da Çoluk çocuğunu bırakarak cepheye top mermisi taşıyan Nene Hatun yine Kastamonu’da çoluk çocuğunu bırakarak cepheye mermi taşıyan Şerife bacılar misali bu millet  kadınıyla erkeğiyle yek vücut. Bizlerde bugün vatani görevini yapan siz Mehmetçiklere destek olmak sizlere moral vermek amacıyla buradayız. Öncelikle bu organizasyon fikri Kınık Halk Eğitim merkezi kursiyerlerinden çıkmıştır. Görüyoruz ki, devletimizin her türlü imkanı var. Şu an sadece birlik ve beraberliğimize ihtiyacımız var. Bizim çok güzel bir sözümüz var. “Her Türk Asker Doğar” her erkek asker doğar demiyor. Bugün kursiyerlerimiz askere destek olmak üzere  sizlerle beraberdir’dedi.Daha sonra askerler ve bayanlar toplu fotoğraf çekildiler.