BAŞKAN SADIK DOĞRUER’E BASINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Haber: Özgür GÜN Kınık’ın başarılı Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer kentte yaptığı yerinde ve başarılı çalışmalarla İzmir’in en gözde ve yaşanılabilir kentlerinden birini inşa etmeye devam ediyor. Başkan Dr. Sadık ...

Özgürses Gazetesi
05:32 -
Abone ol
BAŞKAN SADIK DOĞRUER’E BASINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Haber: Özgür GÜN

Kınık’ın başarılı Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer kentte yaptığı yerinde ve başarılı çalışmalarla İzmir’in en gözde ve yaşanılabilir kentlerinden birini inşa etmeye devam ediyor.

Başkan Dr. Sadık Doğruer, göreve geldiği günden buyana yaptığı çalışmalarla hem Kınık halkının hem de çevre il ve ilçelerin takdirini toplamaya devam ediyor.  Hatta Başkan Doğruer sınırlarıda aşarak geçtiğimiz günlerde Özbekistan’da düzenlenen Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne katılarak ilçesini ve ilçesinde yapmış olduğu çalışmaları da anlatarak ilçesini sınırların ötesine tanıttı. Gerek yapı anlamında gerekse yaptığı Sosyal doku projeleri ile sürekli gündemde olan Başkan Doğruer, bu kezde Aliağa ve Bergama’da bulunan basın mensupları tarafından tebrik edildi.

Bergama Kozak  Yaşam Vadisi’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Doğruer ilçesinde devam eden çalışmalar ve gündem üzerine sohbet etti. Sohbet sonrası basın mensupları, Başkan Doğruer’e bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.