ALİAĞASPOR FK FOÇA’YI KONUK EDECEK

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta 45 puanla liderlik koltuğunda bulunan Aliağaspor FK, 21.haftada Foça Belediye Spor’u sahasında ağırlayacak. 18 Şubat Pazar günü Aliağa İlçe Stadında oynanacak olan mücadele saat 13.00’te başl...

Özgürses Gazetesi
11:21 -
Abone ol
ALİAĞASPOR FK FOÇA’YI KONUK EDECEK

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta 45 puanla liderlik koltuğunda bulunan Aliağaspor FK, 21.haftada Foça Belediye Spor’u sahasında ağırlayacak. 18 Şubat Pazar günü Aliağa İlçe Stadında oynanacak olan mücadele saat 13.00’te başlayacak.

Karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde sürdüren sarı siyahlılarda sakat oyuncu bulunmuyor. Toki futbol sahasında yapılan son antrenman ısınma koşuları, açma germe çalışmaları ile başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenman oynanan taktik maçla sona erdi.

Ligde oynadığı 18 maçta 45 puan toplayan Aliağaspor, puan tablosunun zirvesinde yer alıyor. 18 puana sahip Foça Belediye Spor ise ligin on birinci sırasında yer alıyor.

Ev sahibi olmanın avantajını kullanarak sahadan üç puanla ayrılmak istediklerini belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Son oynadığımız Bornova 1881 karşılaşmasında çok iyi bir oyun sergileyerek iyi bir skor elde ettik. Bu oyunumuzu Foça karşısında da sergilemeyi istiyoruz. Seyircimize seyir zevki yüksek bol gollü bir üç puan hediye etmek istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Taraftarımızın da güçlü desteği ile sahadan galip ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

KIRMIZI GRUP MAÇ PROGRAMI
Zübeyde Hanım Kolejleri Çamdibi Altınok – Kınık Belediye Spor
Bornova Belediye Spor – Bornova 1881 Spor
Aliağaspor FK- Foça Belediye Spor
Yamanlar Esen Spor – Halilbeyli Spor
Poyracık Bilir Altayspor – Ceyhan Altınyıldız Spor
Özçamdibi Spor – Güzeltepe Gençlik