ALİAĞA BELEDİYESİ PARKE, BORDÜR DÖŞEME İHALESİNE ÇIKIYOR

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Aliağa sınırları içerisinde bulunan yol cadde ve sokaklarda parke, bordür döşeme işi için ihaleye çıkıyor. Aliağa Belediyesi Bütünşehir yasasıyla birlikte köy’den mahalleye dönüşe...

Özgürses Gazetesi
02:07 -
Abone ol
ALİAĞA BELEDİYESİ PARKE, BORDÜR DÖŞEME İHALESİNE ÇIKIYOR

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Aliağa sınırları içerisinde bulunan yol cadde ve sokaklarda parke, bordür döşeme işi için ihaleye çıkıyor.

Aliağa Belediyesi Bütünşehir yasasıyla birlikte köy’den mahalleye dönüşen yerleşim yerlerin de kullanılmak üzere parke, bordür döşeme işi için ihaleye hazırlanıyor. 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak. İhale 06 Şubat saat: 10: 00’da Belediye Meclis salonunda yapılacak.

İHALE DÖKÜMANI ALİAĞA BELEDİYESİ İHALE İŞLERİ SERVİSİNDEN SATIN ALINACAK

Aliağa sınırları içerisinde idarenin göstereceği yerlerde,50 bin metre kare olmak üzere toplam 88 bin metrekare parke ve bordür döşeme işi için duyurusu yapılan ihale ilanında; ihale konu olan malın niteliği, türü, miktarı, ihaleye katılabilme şartları ile birlikte istenilen belgeler  ve  yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı.  İlanda yer alan bilgilere göre, ‘Parke bordür ve döşeme işi’ ihale dokümanının  idare tarafından belirtilen internet adresinde görülebileceği ve 20 TL karşılığında Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi’nden satın alınabileceği bildirildi. Öte yandan, teklif verecek olan katılımcılarınihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmelerinin zorunlu olduğu da belirtildi.

İhaleye teklif verecek olanlar tekliflerini ihale tarih ve saatine kadar Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi adresine elden verebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da teslim edebilecek.