YALI MAHALLE MUHTARINDAN HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINA PLAKET!

Yalı Mahalle Muhtarı Hürriyet Gülcan, kadın kursiyerlerin çalışma sınıfına alınan sanayi tipi ütü için destek sağlayan mahalleli siyasetçi ve iş adamlarına plaket verdi. CHP Aliağa Belediye Başkan aday adayları Erol Güngör ve Ö...

Özgürses Gazetesi
09:24 -
Abone ol
YALI MAHALLE MUHTARINDAN HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINA PLAKET!

Yalı Mahalle Muhtarı Hürriyet Gülcan, kadın kursiyerlerin çalışma sınıfına alınan sanayi tipi ütü için destek sağlayan mahalleli siyasetçi ve iş adamlarına plaket verdi.

CHP Aliağa Belediye Başkan aday adayları Erol Güngör ve Özcan Durmaz, Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Şimşek, Hatipoğlu BP Benzinlik Cem Hatipoğlu ve Sedef Vinç İbrahim Otçu’ya hazırlanan plaketleri takdim ederken kısa bir açıklama yapan Gülcan “Mahallemizdeki iş adamları katkı koyarak kadın kursiyerleri çalışma sınıfımıza sanayi tipi ütü alınması ve yeni muhtarlık binamızın ofis donanımlarının temini için katkı sağladılar. Bu önemli desteklerinden dolayı kendilerine ve bu girişime öncü olan giyim öğretmenimiz Fatma Aslan ve kursiyer kadınlarımıza da mahallemiz adına teşekkür ederim.” dedi.