AK PARTİ ALİAĞA’DA 5 İSİM DAHA ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU!

AK Parti’den Aliağa Belediye Başkan aday adaylığı için geçtiğimiz hafta başvuruda bulunan Aydın Şimşek’in ardından 5 isim daha başvuruda bulundu. Hür Erdem Ünal hafta sonu başvurusunu yaparken, Gürcan Alkan, Kazım Ulaş, Zülküf Ko...

Özgürses Gazetesi
08:52 -
Abone ol
AK PARTİ ALİAĞA’DA 5 İSİM DAHA ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU!

AK Parti’den Aliağa Belediye Başkan aday adaylığı için geçtiğimiz hafta başvuruda bulunan Aydın Şimşek’in ardından 5 isim daha başvuruda bulundu. Hür Erdem Ünal hafta sonu başvurusunu yaparken, Gürcan Alkan, Kazım Ulaş, Zülküf Koçoğlu ve Aysun Laçinel Bölat da başvurularını dün itibariyle gerçekleştirdi.

AK Parti’de yerel seçimler için aday adaylığı süreci devam ederken, Aliağa Belediye Başkan aday adaylığı için geçtiğimiz hafta başvuruda bulunan Aydın Şimşek’in ardından 5 isim daha aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi. Hür Erdem Ünal hafta sonu başvurusunu yaparken, dün sırasıyla; Gürcan Alkan, Kazım Ulaş, Zülküf Koçoğlu ve Aysun Laçinel Bölat parti ilçe binasına gelerek dosyalarını AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’a teslim etti. Tüm aday adaylarının başvurularının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, AK Parti de aday adaylığı başvuru süresinin 16 Kasım’a kadar uzatıldığını da duyurdu.

Hür Erdem Ünal: “Hedefim inanç ve kararlılıkla hizmet üretmek”

Daha önce Gençlik Kolları Başkanlığı ve İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Hür Erdem Ünal dosyasını Cumartesi akşamı partiye gelerek teslim etti. Ünal, Aliağa gibi Türkiye’nin ekonomi, enerji ve sanayi anlamında gözbebeği bir ilçede, inanç ve kararlılıkla hizmet üretmenin, burada yaşayan insanların sorunlarını en aza indirmenin, gençliğin enerjisini en verimli şekilde kullanmanın, doğru, adil ve sürdürülebilir, pozitif gelişmeyi hayata aktarabilmenin öncelikli hedefi olacağını vurguladı. Ünal, “Bir milletin, bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini en iyi şekilde gösteren bir tarihe sahip olmak, benim en itici gücüm olacak. Partimiz sayesinde ülkemizde her alanda yakaladığımız gelişme ve ilerleme hamlesinin Aliağa’da da en iyi örneği olmak için, var gücümle çalışacağım.” dedi.

 

 

Gürcan Alkan: “Emekli öğretmenin ataması yapılıyorsa, Tapu Müdürünün neden yapılmasın?

Emekli Tapu Müdürü Gürcan Alkan da, Aliağa Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını açıkladı. Dosya teslim töreninde açıklama yapan Alkan, “2014’te de aday adayı olmuştum. Ama partimiz başka bir arkadaşımızı uygun gördü. Biz yine partimize küsmedik. Kapı kapı gezerek adayımız için çalıştık. Şansımız yokmuş, seçimi kaybettik. Bu dönem yine aday adayı oldum. Emekli Tapu Müdürüyüm. Devletteki 33 yıllık birikimimi, terbiyemi insanlara ve Aliağa’ya hizmet için kullanmak amacındayım. AK Parti İlçe Başkanlığı’na bir emekli öğretmenin ataması yapılıyorsa, neden Aliağa Belediye Başkanlığı’na emekli tapu müdürünün ataması yapılmasın? Büyüklerimiz bizim için en iyisini bilirler.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Kazım Ulaş: “Cumhurbaşkanımızın çizdiği aday profili bende birebir mevcut”

AK Parti Aliağa Belediye Meclis Üyesi Kazım Ulaş, AK Parti Aliağa İlçe Binası Toplantı Salonu’nda dosyasını teslim ederek aday adaylığını resmileştirdi. Kazım Ulaş konuşmasında, “Ben öncelikle yaşadığı şehirle alakalı sorumluluk hissedip, ilçeme ne yapabilirim? Diyerek yola çıkan bütün aday adayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İsmini adalet ve kalkınmadan alan, ‘insanı yaşat ki devleti yaşatsın’ ilkesini kendisine şiar edinen partide bu güne kadar ilçe başkan yardımcılığı, il genel meclis üyeliği, 2 dönem ilçe başkanlığı ve son seçimlerde de Aliağa Belediye Meclis üyesi ve İzmir Büyükşehir Meclis üyesi seçildim. Hala bu görevim devam etmekte. Bundan sonraki hedefim; eğer partim beni aday gösterirse, Aliağa halkıda teveccüh ederse, Aliağa’da Belediye Başkanı olmak. ‘Neden belediye başkanlığını arzu ediyorsun?’ derseniz. Hep aktif siyasetteydim. Ben standardı yükseltmek istiyorum. Aliağa halkının yaşam kalitesini yükseltmek için var gücümle çalışacağım. Beni aday adayı olmaya iten Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Erdoğan’ın konuşmaları oldu. Cumhurbaşkanımızın çizdiği aday profili birebir bende mevcut.” dedi.

Zülküf Koçoğlu: “Emanetimizi 2019 yılında geri alacağız”

AK Parti Aliağa Belediye Meclis Üyesi Avukat Zülküf Koçoğlu, AK Parti Aliağa İlçe Binası önünde yaptığı basın açıklamasının ardından dosyasını partinin İlçe Başkanı Kazım Sayın’a teslim ederek belediye başkan aday adaylığını resmileştirdi. Konuşmasına parti ilçe binası önünde toplanan kalabalığı selamlayarak başlayan Koçoğlu, “30 yıldır Aliağa’da yaşıyorum. 2006 yılından beri Aliağa’da avukatlık yapıyorum. Partimizim belediyecilik alnında ne kadar uzman olduğu yapmış olduğu icraatlarla bellidir. 2009 yılında Ak Belediyeciliği başka siyasi partilere kaptırdık. İnşallah bu emanetimizi 2019 yılında geri alacağız. 2019 belediye başkan adayımız her kim olursa olsun, o adayımız ile birlikte gece gündüz çalışacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. Bütün arkadaşlarıma hayırlı olsun diliyorum. Biz ancak berabersek güçlüyüz. Beraber yola aldıkça daha da güçleniriz. Bu başarıyı hep beraber elde edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Aysun Laçinel Bölat da başvurdu

Tansu Kaya’nın Aliağa Belediye Başkanlığı döneminde Belediye Başkan Yardımcılığı ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerinde bulunan Aysun Laçinel Bölat da dün akşam saatlerinde parti ilçe binasına gelerek AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’a aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.