ALİAĞA’DA 5 AYRI İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK OLAYININ FAİLLERİ YAKALANDI

  Aliağa’da çeşitli tarihlerde 4 iş yerinden bozuk para ve dizüstü bilgisayar hırsızlığı yapan olayın failleri, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma ve araştırmalar sonucunda yakalandı. ...

Özgürses Gazetesi
04:00 -
Abone ol
ALİAĞA’DA 5 AYRI İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK OLAYININ FAİLLERİ YAKALANDI

 

Aliağa’da çeşitli tarihlerde 4 iş yerinden bozuk para ve dizüstü bilgisayar hırsızlığı yapan olayın failleri, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma ve araştırmalar sonucunda yakalandı.

E.K. (21) ve E.Ç. (21) isimli şahısların Aliağa merkezde bulunan bir iş yerinden çaldıkları dizüstü bilgisayarı sattıklarının tespit edilmesi üzerine, dizüstü bilgisayarı satın alan kişiden alınarak sahibine iade edildiği belirtildi. E.K. ve E.Ç. isimli şüpheliler ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Çalıntı ürünü satın alan A.M. isimli şahıs hakkında ise “ Suç eşyasının satın alınması” suçundan işlem başlatılmış olup, soruşturması devam ettiği öğrenildi. Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş yapmış olduğu açıklamada “özellikle iş yeri sahiplerinin ve apartman yöneticilerinin güvenlik kamerası taktırmasının, kötü niyetli kişiler açısından caydırıcı olduğunu ve olayların aydınlatılmasında çok önem arz ettiğini, ayrıca vatandaşların aidiyeti belirsiz eşyaları ucuza satın alma mantığıyla istemeden suça ortak olabileceklerini unutmamaları gerektiğini belirterek,  vatandaşlarımız gördükleri herhangi bir şüpheli durumu 24 saat 155 Polis İhbar hattına bildirmeleri bize yardımcı olmaları açısından çok önem arz etmektedir.” Dedi.