Zeytin Dalı Harekâtı’na Katılan Mehmetçiğe Çorap ve Boyunluk ördüler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin kentinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen ’Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiğe AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatınca çorap ve boyunluk gönderildi. ...

Özgürses Gazetesi
02:44 -
Abone ol
Zeytin Dalı Harekâtı’na Katılan Mehmetçiğe Çorap ve Boyunluk ördüler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin kentinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen ’Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiğe AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatınca çorap ve boyunluk gönderildi.

TSK tarafından Suriye’nin Afrin kentinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik yürütülen ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev yapan Mehmetçiğe destek amacıyla AK Parti Aliağa Teşkilatı Gençlik Kolları ve Kadın Kolları tarafından çorap ve boyunluk kampanyası başlatıldı. Ak kadınların da desteklediği kampanyada Mehmetçik için çorap, boyunluk ve atkı örüldü. AK Parti Aliağa İlçe binasında toplanan çorap, boyunluk ve atkılar, partililerin katılımıyla Afrin’deki Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere hazırlandı.

Aliağa’dan,  Afrin’e Mehmetçikler için çorap ve boyunluk kampanyası başlattıklarını belirten AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Keleşoğlu” Öncelikle Afrin Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit düşen Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Gazilerimize de en tez zamanda şifa versin diyoruz.  Bizler hepimiz anneyiz Ak Kadınlar olarak tüm dualarımız Mehmetçikle ama somut olarak da bir şeyler yapmak istedik. Onlara anne eli değmiş, anne şefkati değmiş yüreklerindeki sevgiyi atkılarına aktarmış kadınlarımızın ördüğü boyunlukları hazırladık. Afrin’de gece-gündüz çarpışan, hainlere karşı kararlılıkla mücadele eden Mehmetçiğimiz bunları takarken moral ve motive olacağını düşünüyoruz. Burada görmüş olduğunuz bayanların hepsi canını düşünmeden ihtiyaç durumunda hepsi cepheye gidebilecek kadınlar. Hepsi canla başla ölümüne kararlılıkla vatanımızın yanındalar. Önemli olan vatandır. Vatan sevgisi imandandır. Vatan sevgisi olanın ölümden de korkusu olmaz. Nu mutlu ki öyle bir ecdadın torunlarıyız. Vatanımız için gerekirse ölür gerekirse de öldürürüz. Sözlerimi sonlandırırken Reisimize Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan bir mesaj iletmek istiyoruz.  “Reis bizi Afrin’e götür. “ dediler.