ALİAĞA FİNAL AİLESİ BİR ARADA…

Ku­rul­du­ğu gün­den bu­gü­ne Tür­ki­ye ge­ne­lin­de ve Ali­ağa’da or­ta­ya koy­du­ğu ni­te­lik­li eği­tim an­la­yı­şı ile far­kın­da­lık oluş­tu­ran Ali­ağa Özel Final Li­se­si yine far­kı­nı or­ta­ya...

Özgürses Gazetesi
08:10 -
Abone ol
ALİAĞA FİNAL AİLESİ BİR ARADA…

Ku­rul­du­ğu gün­den bu­gü­ne Tür­ki­ye ge­ne­lin­de ve Ali­ağa’da or­ta­ya koy­du­ğu ni­te­lik­li eği­tim an­la­yı­şı ile far­kın­da­lık oluş­tu­ran Ali­ağa Özel Final Li­se­si yine far­kı­nı or­ta­ya koydu.
Çağ­daş eği­tim an­la­yı­şı viz­yo­nu­na sahip bi­rey­ler ye­tiş­tir­me­yi he­def­le­yen, eği­tim­de yük­sek ka­li­te ba­şa­rı­sı­nı sür­dü­rü­le­bi­lir kıl­mak adına ge­le­nek­sel­den ge­le­ce­ğe mis­yo­nu ile sü­rek­li ye­ni­le­ne­rek bü­yü­yen Ali­ağa Özel Final Li­se­si, yeni eği­tim öğ­re­tim yı­lı­na tüm kad­ro­su­nun ka­tı­lı­mı ile ger­çek­leş­tir­dik­le­ri kok­tey­le mer­ha­ba dedi.
Eği­tim ka­li­te­siy­le Ali­ağa’da fark ya­ra­tan, Özel Final Li­se­si’nin dü­zen­le­miş ol­du­ğu kok­teyl öğ­ren­ci­ler, ve­li­ler ve öğ­ret­men­le­rin ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­ti. Her geçen yıl Final aile­si ola­rak eği­tim­de ka­li­te ve ba­şa­rı­yı art­tı­ra­rak bü­yü­dük­le­ri­ni be­lir­ten Okul Mü­dü­rü Ser­dar Eskin “Dü­zen­le­miş ol­du­ğu­muz kok­tey­li ile oku­lu­mu­za yeni ka­tı­lan öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin, ve­li­le­ri­mi­zin ve öğ­ret­men­le­ri­mi­zin ta­nış­ma ve bir­bi­ri­ne alış­ma sü­re­ci­ni hız­lan­dır­dık. Bu or­ga­ni­zas­yon ara­cı­lı­ğıy­la ve­li­le­ri­miz eği­tim prog­ra­mı­mı­zı ve merak et­tik­le­ri ko­nu­la­rı öğ­ret­men­le­ri­mi­ze bi­re­bir da­nı­şa­rak bilgi edin­di. Böy­le­lik­le tüm Final Aile­si ola­rak bir araya gel­miş olduk.” Dedi.

 

BA­ŞA­RI­NIN YOLU KALİTEDEN GEÇER
Aka­de­mik, ders içi ve ders dışı eği­tim fa­ali­yet­le­ri, sos­yal kül­tü­rel et­kin­lik­ler ve pro­je­ler ile öğ­ren­ci­le­ri­nin çok yönlü ge­liş­me­si­ni sağ­la­dık­la­rı­nı be­lir­ten Okul Mü­dü­rü Ser­dar Eskin, “ Geç­ti­ği­miz yıl bizim için çok ba­şa­rı­lı bir se­ney­di. Yüzde 75 üni­ver­si­te­ye yer­leş­tir­me ora­nıy­la büyük bir ba­şa­rı­ya imza attık. Bu­nun­la bir­lik­te 127 öğ­ren­ci­mi­zin ta­ma­mı sınav ba­ra­jı­nı geçti. Her geçen gün aka­de­mik ve idari kad­ro­muz­la bü­yü­yo­ruz. Öğ­ren­ci sa­yı­mız gün geç­tik­çe ar­tı­yor, hatta ka­yıt­la­rı­mız ilk ay­lar­da do­lu­yor. 2018 – 2019 eği­tim öğ­re­tim yı­lın­da her yıl ol­du­ğu gibi öğ­ret­men, öğ­ren­ci ve ve­li­le­ri­miz­le bir­lik­te yeni ba­şa­rı­la­ra bir­lik­te imza at­ma­ya devam ede­ce­ğiz. Kok­tey­li­mi­ze ka­tı­la­rak ya­nı­mız­da olan tüm ve­li­le­ri­mi­ze çok te­şek­kür ede­rim. Bir­lik­te büyük bir aile­yiz. ” Dedi. Eskin, 2018 – 2019 eği­tim öğ­re­tim yı­lı­nın tüm eği­tim ca­mi­ası­na ha­yır­lı bir yıl ol­ma­sı te­men­ni­sin­de bu­lun­du.