MERVE ÖZBEY VE DJ ERDEM KINAY AĞAPARK’A GELİYOR

Türk pop müziğinin başarılı ve güzel ismi Merve Özbey, ünlü besteci, aranjör ve prodüktör Erdem Kınay ile birlikte mavi bayraklı Ağapark’a geliyor. Kuzey Ege’nin maviyle yeşili bir araya getiren mavi bayraklı plajı Ağapark, plaj p...

Özgürses Gazetesi
05:10 -
Abone ol
MERVE ÖZBEY VE DJ ERDEM KINAY AĞAPARK’A GELİYOR

Türk pop müziğinin başarılı ve güzel ismi Merve Özbey, ünlü besteci, aranjör ve prodüktör Erdem Kınay ile birlikte mavi bayraklı Ağapark’a geliyor.

Kuzey Ege’nin maviyle yeşili bir araya getiren mavi bayraklı plajı Ağapark, plaj partileri ile müzik severleri coşturmaya devam ediyor. Günübirlik tatilcilerin akınına uğrayan Ağapark, her pazar Aliağa Belediyesi’nin yaz konserleri kapsamında Türkiye’nin birbirinden değerli sanatçılarını ağırlıyor. 170 dönümlük alan üzerine kurulu olan ve 800 metre uzunluğundaki kumsalı ile İzmir’in gözde tatil mekânları arasında bulunan Ağapark; kum, güneş ve masmavi suların tadını çıkartan misafirlerine müziğin keyfini de doyasıya yaşatıyor. 

Aliağa Belediyesi’nin Yaz Konserleri kapsamında popçu Merve Özbey ve DJ Erdem Kınay’ın Ağapark’ta gerçekleştireceği plaj partisi müzik severlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak. 12 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da sahne alacak olan ikili eğlenceyi zirveye taşıyacak.

“Vuracaklar”, “Topsuz Tüfek”, “Helal Ettim” ve “Duman” adlı şarkıları ile iyi bir çıkış yakalayan güzel şarkıcı Merve Özbey, en güzel parçalarını Aliağalılar için seslendirecek. Ünlü DJ Erdem Kınay ise kabin başına geçerek setleriyle Merve Özbey’e eşlik edecek.