ALİAĞA BELEDİYESİ’NİN “HOŞ GELDİN BEBEK” KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Yeni doğan bebekleri “Hoş geldin” hediyeleri ile karşılayan Aliağa Belediyesi, çiçeği burnunda anne ve babalara da destek oluyor. Aliağa Belediyesi, ailelere içerisinde yeni doğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarını barındıran “Hoş gel...

Özgürses Gazetesi
05:17 -
Abone ol
ALİAĞA BELEDİYESİ’NİN “HOŞ GELDİN BEBEK” KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Yeni doğan bebekleri “Hoş geldin” hediyeleri ile karşılayan Aliağa Belediyesi, çiçeği burnunda anne ve babalara da destek oluyor.

Aliağa Belediyesi, ailelere içerisinde yeni doğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarını barındıran “Hoş geldin bebek” seti hediye ediyor. Yeni doğum yapan anneler öncelikle Milletin Ekibi tarafından ziyaret ediliyor. Daha sonra içinde biberondan emziğe kadar bebek ihtiyacını karşılayacak birçok malzeme annelere ücretsiz olarak veriliyor.

0-3 ay bebeklere yönelik başlatılan proje kapsamında anne ve babaların mutluluklarına ortak olunurken ailelerin maddi durumlarına bakılmaksızın bebeklerin ilk ihtiyaçlarının giderilmesine de katkı sağlanıyor.

Bebeğini kucağına alan ailelere hediye edilen hoş geldin bebek setlerinde; üst zıbın, patikli pantolon, önlük, eldiven ve şapka, zıbın üstü, zıbın altı, iç zıbın, çıtçıtlı badi, battaniye, eldiven, mendil, çorap, havlu, biberon, suluk, küçük biberon, emzik ve emzik tutacağı gibi ürünler bulunuyor.

“Hoş geldin Bebek” projesinden faydalanmak için Aliağa’da ikamet etme şartı aranırken aileler, ALO 153 Hilal Masa hattını arayarak da talep de bulunabiliyor. Başvuruların incelenmesinin ardından listeler oluşturularak aileler randevuyla ziyaret ediliyor.