SON BİR YILIN EN İDDİALI KOMEDİ OYUNU “AYRILIK” ALİAĞA’YA GELİYOR

Tiyatroevi tarafından hazırlanan ve son bir yılın en iddialı komedi oyunları arasında yer alan ‘Ayrılık’, Aliağa’da sahnelenecek. Aliağa Belediyesi, Türkiye’nin birbirinden seçkin tiyatro oyunlarını her cuma akşamı Aliağalılarl...

Özgürses Gazetesi
04:39 -
Abone ol
SON BİR YILIN EN İDDİALI KOMEDİ OYUNU “AYRILIK” ALİAĞA’YA GELİYOR

Tiyatroevi tarafından hazırlanan ve son bir yılın en iddialı komedi oyunları arasında yer alan ‘Ayrılık’, Aliağa’da sahnelenecek.

Aliağa Belediyesi, Türkiye’nin birbirinden seçkin tiyatro oyunlarını her cuma akşamı Aliağalılarla buluşturmaya devam ediyor. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan ‘Aliağa’da Tiyatro Günleri’nde bu hafta; Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın görkemli oyunculuğuyla bir komedi fırtınasına dönüşen ‘Ayrılık’, tiyatro izleyicisiyle buluşacak. Senaryosu Behiç Ak’a ait olan oyunun yönetmenliğini Prof. Dr. Semih Çelenk üstleniyor.

OYUNUN KONUSU

Mizahın en belirgin izlerini taşıyan ‘Ayrılık’; Budalalık ve uyumsuzluklar üzerine kurulu, çok sıradan olanın içindeki tuhaflığa büyüteç tutan, izleyicisini şaşırtan, kucaklayan, onun zekâsını önemseyen bir komedi. Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ı aynı sahnede buluşturan oyun, bu mizah büyütecinden kendi hayatımızı gözleme imkânı veriyor.

DAVETİYELER HİLAL MASA’DA

Aliağalılara kahkaha dolu bir gece yaşatacak olan oyun 10 Ağustos Cuma günü saat 21.15’te Aliağa Açıkhava Tiyatrosu’nda seyirci karşısına çıkacak. Tiyatro severler oyunun davetiyelerini Aliağa Belediyesi Merkez Hizmet Binası giriş katında yer alan Hilal Masa biriminden ücretsiz olarak temin edebilecek.