ALTO İLE MEDİCAL PARK ARASINDA SAĞLIK İŞBİRLİĞİ

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin özel hastanelerin verdiği sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmasını sağlayacak bir anlaşma imzaladı. Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ile Medical Park İzmir Hastanesi arasında “Sağlık Hizmet S...

Özgürses Gazetesi
01:58 -
Abone ol
ALTO İLE MEDİCAL PARK ARASINDA SAĞLIK İŞBİRLİĞİ

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin özel hastanelerin verdiği sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmasını sağlayacak bir anlaşma imzaladı.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ile Medical Park İzmir Hastanesi arasında “Sağlık Hizmet Sözleşmesi” protokolü imzalandı. 1800 ALTO üyesi ve birinci derece yakınları, Medical Park İzmir Hastanesi’nden özel avantajlarla sağlık hizmeti alabilecek.

İmzalanan protokol ile SGK güvencesi olan ALTO üye ve birinci derece yakınları %10, SGK güvencesi olmayan üye ve birinci derece yakınları ise %20 oranında sağlıkla ilgili tıbbi uygulamaları Medical Park İzmir Hastanesinden indirimli olarak alabilecek. Ayrıca oda üyeleri ve birinci derece yakınlarına checkup işleminde yüzde 10 indirim uygulanacak.

Sağlıkta yüksek standartların önemine değinerek, imzalanan sözleşme ile Oda üyelerine avantajlı sağlık hizmeti sağlanacağını ifade eden Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Modern, teknolojik alt yapısı ve uzman hekim kadrosuyla üyelerimizin sağlık ihtiyaçlarının tümüne en iyi şekilde cevap verecek kapasitede olan Medical Park İzmir Hastanesi ile anlaşma yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Üyelerimiz adına daha önce sağlık alanında gerçekleştirdiğimiz anlaşmalara bir yenisini daha ekledik. Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.