VERGİ DAİRESİNDEN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET

  Verginin önemini toplumun her kesimine anlatılması, mükelleflerin bilinçlendirilmesi amacıyla kutlanan vergi haftası, bu yıl 29. kez kutlanıyor. Aliağa’daki kutlama ziyaretleri kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan ...

Özgürses Gazetesi
08:48 -
Abone ol
VERGİ DAİRESİNDEN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET

 

Verginin önemini toplumun her kesimine anlatılması, mükelleflerin bilinçlendirilmesi amacıyla kutlanan vergi haftası, bu yıl 29. kez kutlanıyor.

Aliağa’daki kutlama ziyaretleri kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan ve vergi dairesi çalışanları Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka’yı makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette, verginin önemi hakkında bilgiler paylaşıldı.

Ziyarette dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Adnan Saka; “Tüm vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutluyorum. Vergiler devletin halka hizmet sunabilmesi, devletin kamu harcamalarını karşılama ve kendinden beklenen görevleri yerine getirme noktasında önemli bir yere sahip” dedi.

Vergi haftasındaki etkinliklerin, mükelleflerle vergi idaresi arasındaki ilişkileri daha uyumlu ve koordineli bir yapıya kavuşturduğunu belirten Başkan Saka, “Vergi Dairelerinin yapısı oldukça değişim gösterdi ve mükellef dostu bir çalışma benimsenmeye başladı. Artık firmalarımız da sorumluluklarının bilincine varmış durumda ve vergi ödemenin vatandaşlık görevi olduğu konusuna hakimler” diye konuştu.