BAŞKAN GÖNENÇ MESLEK ODALARINI ZİYARET ETTİ

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç geçtiğimiz günlerde gerçekleşen esnaf odaları seçimlerinde göreve gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Yöre esnafıyla da bir araya gelen Başkan Gönenç, ilçe sorunları ile ilgil...

Özgürses Gazetesi
08:54 -
Abone ol
BAŞKAN GÖNENÇ MESLEK ODALARINI ZİYARET ETTİ

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç geçtiğimiz günlerde gerçekleşen esnaf odaları seçimlerinde göreve gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Yöre esnafıyla da bir araya gelen Başkan Gönenç, ilçe sorunları ile ilgili sorulan soruları da cevapladı.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Atlam, Bergama Bakkallar Odası, Terziler Odası, Kahveciler Odası, Berberler Odası, Lokantacılar Odası, Sergiciler Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Marangoz Ağaç Sanatkârları Odası ile Bergama Demirciler ve Benzerleri Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulundu. Yöre esnafıyla da bir araya gelen Başkan Gönenç, esnafa sorunlarını sorarak, Bergama’da yapılan işlerle ilgili merak edilenleri yanıtladı.

 

Oda Başkanları ve üyelerine gerçekleştirdiği tebrik ziyaretinde ise son dönemde gerçekleştirilen dükkân ihaleleri sürecinde esnafa verdikleri destek, sağlanan birlik ve bütünlük için teşekkür etti. Başkan Gönenç; “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Yaşanan sıkıntılarda ilçemizdeki meslek odalarımızla işbirliği yaparak gerekli birlik ve beraberliği sağlamaya, elimizden geldiğince de destek olmaya hazırız. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen dükkân ihalelerinde meslek odalarımızın, esnafımızla sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birine şahit olduk. Ben bu dayanışmada katkısı olan herkese teşekkür ediyor, geçtiğimiz günlerde göreve gelen oda başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.