ÖZEL ALİAĞA FEN BİLİMLERİ OKULLARI’NDAN ALTO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

Aliağa Ticaret Odası üyelerine yönelik indirim protokolleri imzalamaya devam ediyor.  Daha önce otuza yakın firmayla protokol imzalayan Aliağa Ticaret Odası bu protokoller ile üyelerine avantajlı indirimler sunuyor. Aliağa Ticaret Odası, ...

Özgürses Gazetesi
05:23 -
Abone ol
ÖZEL ALİAĞA FEN BİLİMLERİ OKULLARI’NDAN ALTO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

Aliağa Ticaret Odası üyelerine yönelik indirim protokolleri imzalamaya devam ediyor.  Daha önce otuza yakın firmayla protokol imzalayan Aliağa Ticaret Odası bu protokoller ile üyelerine avantajlı indirimler sunuyor.

Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin eğitim hizmetlerinden indirimli şekilde yararlandırılabilmelerine yönelik olarak Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde ALTO üyelerine özel indirim yapılacak.

ALTO üyelerine büyük indirim

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ile Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları Kurucu Temsilcisi Hakan Şahbaz’ın imzaladığı protokol ile Aliağa Ticaret Odası üyelerine Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları’na yaptıracakları yeni kayıtlar için güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 15 oranında indirim uygulanacak. Eğitim ücreti indirimine ek olarak ise yüzde 5 oranında kardeş indirimive peşin ödemede kurum indiriminin yanında ayrıca yüzde 5 indirim yapılacak. Bununla birlikte protokol kapsamındaki indirimler İzmir’de 15 şubesi olan Fen Bilimleri kurumlarının tümü (özel okul, temel lise, üniversiteye hazırlık kursları) için geçerli olacak.

‘Üyelerimizin bütçelerine katkı sağladığımız için mutluyuz’

İmza töreninde konuşan ALTO Başkanı Adnan Saka üyelerinin işlerini geliştirmeleri için yaptıkları faaliyetlerin yanı sıra, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarına dönük çalışmalar yaptıklarını da söyledi. Başkan Saka, “Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları ile imzaladığımız protokol ile üyelerimiz kayıtlarda fiyat bakımından avantajlı hale geldiler. Eğitimden sağlığa pek çok alanda bu tür anlaşmalar yaparak üyelerimizin bütçelerine katkı sağladığımız için mutluyuz. Yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın iyi bir eğitimden geçmeleri ve ileriye daha emin adımlar atmaları üzerinde önemle durduğumuz bir konu.  İmzaladığımız bu protokolün her iki taraf içinde hayırlı olmasını ve üyelerimize güzel bir eğitim katkısı sağlamasını diliyorum” dedi.

‘İndirim İzmir’deki tüm Fen Bilimleri kurumlarında geçerli’

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları Kurucu Temsilcisi Hakan Şahbaz ise, “Yarım asrı aşkın mazisiyle ve Türkiye genelinde 120 şubeyle kaliteli hizmet veren Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları olarak kurumsal firmalar ile benzer çalışmalar yapıyoruz. Aliağa Ticaret Odası gibi bölge için önemli bir kurumla sözleşme yapmak bizi ayrıca mutlu etti. Yapmış olduğumuz protokol kapsamında indirimler İzmir’deki tüm özel okul, temel lise ve üniversiteye hazırlık kurslarımızda geçerli olacak.Anlaşma sayesinde aktif ticaret odası üyelerine özel indirimlerle, Fen BilimleriOkulları’nın eğitim kalitesinden uygun fiyatlara yararlanma imkanı sağlamış olduk” diye konuştu.