BAŞKAN SERKAN ACAR’DAN ESNAF ODASINA ZİYARET

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 14 Ocak 2018 Pazar günü yapılan olağan kurulda Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Serdar B...

Özgürses Gazetesi
08:57 -
Abone ol
BAŞKAN SERKAN ACAR’DAN ESNAF ODASINA ZİYARET

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 14 Ocak 2018 Pazar günü yapılan olağan kurulda Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Serdar Berk ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oda binasında gerçekleşen ziyarete Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yanı sıra belediye başkan yardımcısı Mehmedali Özkurt’ta katıldı. Ziyarette esnaf sorunları ve Aliağa’ya yapılması planlanan projeler konuşuldu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Başkan Serkan Acar’a esnaf sorunlarıyla ilgili detayı bilgiler verdi.

Aliağa esnafının sonuna kadar yanında olduklarını ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Aliağa esnafı için bize düşen görev neyse sonuna kadar yanlarındayız. Vatandaşımız, esnafımız iyi durumdaysa bizlerde iyi oluruz” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk ve yönetimi Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı kapıya kadar uğurladı.