Kamyoncu Esnafı’nın yüzü güldü

Haber: Özgür GÜN Aliağa Belediyesinin katkılarıyla kamyon garajı asfaltlandı. Birçok kez gündeme gelen ve kamyoncunun zorluk çektiği zemin çalışması Aliağa Belediyesinin katkısıyla çözüme kavuşturuldu.  Belediye Başkanı Ser...

Özgürses Gazetesi
12:00 -
Abone ol
Kamyoncu Esnafı’nın yüzü güldü

Haber: Özgür GÜN

Aliağa Belediyesinin katkılarıyla kamyon garajı asfaltlandı.

Birçok kez gündeme gelen ve kamyoncunun zorluk çektiği zemin çalışması Aliağa Belediyesinin katkısıyla çözüme kavuşturuldu.  Belediye Başkanı Serkan Acar  ve Oda Başkanı Salih Yiyitalp bizzat çalışmaları yerinde izledi.

Gün içerisinde yüzlerce kamyonun giriş çıkış yaptığı garaj komple boşatıldı ve asfaltlama çalışmaları gün boyu sürdü. Kamyoncu esnafı yapılan bu çalışmadan son derce memnun olduklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Serkan Acar ve Oda Başkanına Salih Yiyitalp’e teşekkürlerini ilettiler.

Aliağa Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Yiyitalp “ Esnaflarımızın sorunlarına çözüm bulmak bizim asli görevimizdir. Bizde bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışıyoruz. Biz seçim öncesi verdiğimiz sözleri tutmaya çalışıyor, elimizden geldiğince de yapıyoruz. Şuan kamyoncu esnafımızın sıkıntılarından biri olan kamyon garajımıza belediyemizin katkılarıyla zemin çalışması yapıyoruz. Yağışlarda etkilenmemesi için yaptığımız bir çalışma ve çok güzel oldu. Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’a bizim için yapmış olduğu bu çalışama ve desteği için bir kez daha teşekkür ediyor, esnafımıza hayırlı olsun diyorum.” Dedi.